In Warmond hebben wij jarenlang een stacaravan met een heerlijke, grote, beschutte tuin en in de bijgelegen jachthaven van de camping ligt onze sloep, de April Shower II.

Het seizoen 2019 beginnen we, zoals gewoonlijk, alles weer klaar te maken voor de aankomende zomer; dit jaar echter wel met een andere gedachte. We zijn namelijk van plan om er binnen afzienbare tijd mee te stoppen. Netjes maken voor de verkoop dus. We hebben het langzamerhand wel gezien daar en gaan op zoek naar iets in de bossen, zoals de Veluwe bijvoorbeeld. Veel sneller dan verwacht vinden we een heerlijk chalet op een 50+ bungalowpark in Ermelo, wat we kopen en meteen mogen betrekken. Vervolgens zijn we ruim twee maanden keihard aan het werk in Warmond om alles tiptop in orde te krijgen voor de verkoop en rijden regelmatig naar Ermelo om daar alles eigen te maken.

Vaarwel camping Zonnekamp.

In 1964 kwam Kees er voor het eerst, met zijn ouders. Vanaf 2005-2006 gaan wij er samen mee verder en we hebben het er jarenlang fijn gehad. Maar nu is het klaar, de caravan en de sloep zijn verkocht en we gaan in Ermelo in ons tweede huisje recreƫren.